Voordelen van Sculptural Facial Massage: 

* Voorkomt spierspasmen

* Stimuleert de fibroblastcellen om een ​​betere kwaliteit en   kwantiteit van natuurlijk collageen en elastine te produceren

* Voorkomt mimische rimpels en verslapping

* Verbetert de spiertonus

* Verbetert de teint

* Elimineert zwellingen, onder oogzakken en donkere kringen

* Elimineert anti-zwaartekracht ptosis (hangend    bovenooglid)

* Herstelt de contouren van de nek, kin en wangen* Benadrukt jukbeenderen

* Elimineert blokkades, klemmen, stress en angst

Het is een feit dat met de leeftijd het niet genoeg is om gewoon de huid enkel te hydrateren en te voeden, het is een must om de uitwisselingsprocessen in weefsels op een dieper niveau te activeren. Het probleem bevindt zich iets dieper, namelijk in de spieren, het is hun “toning” die de effectiviteit van de gezichtsprocedure bevordert.

De Sculptural Facial Massage is een anti-zwaartekrachtmethode ontworpen om het gezicht op te tillen, de spieren te versterken, de vorm te corrigeren en onnodige verzakking te voorkomen. Deze techniek is ontwikkeld door de Israëlische schoonheidsspecialist en massagetherapeut Yakov Gershkovich, en bereikte snel wereldwijde populariteit. De Sculptural Facial Massage-techniek doet precies wat het zegt. In feite wordt de therapeut een bekwame beeldhouwer die het gezicht van de cliënt vormt, problematische gebieden corrigeert en ideale, jeugdige lijnen creëert.

De sleutel tot succes van de methode ligt in de gelijktijdige focus op twee verschillende fasen: Sculpturaal en in de bindweefsel.

Tijdens de sculpturale fase beeldhouwt de therapeut het gezicht letterlijk opnieuw, waarbij alle buitensporigheden worden verwijderd: dubbele kin, gezwollen en hangende wangen en oogleden, hangende mondhoeken, rimpels tussen de wenkbrauwen, enz. De bindweefselfase wordt uitgevoerd via de mondholte met behulp van bijzonder dunne steriel handschoenen. De spieren worden in korte sessies aangepakt door verschillende methoden, en de cliënt heeft het gevoel dat zijn gezicht van binnenuit gevuld is. Het combineren van deze technieken leidt tot een effectieve niet-chirurgische facelift en, nog sterker, is op zichzelf een natuurlijk proces om een ​​nieuw gezicht te vormen en natuurlijke verjongingsmechanismen te activeren. Je kunt genieten en profiteren want met slechts één behandeling is er echter een ultiem effect en zou je meer baat hebben bij een aantal behandelingen in kuurvorm