PH formula

Een rijpe huid, een huid met pigmentvlekken en zwangerschapsmasker, een huid met acne en verstoppingen, een rode huid of rosacea wordt behandeld met resurfacing peeling

Wat is een resurfacing peeling en wat is het verschil met een chemische peeling?
Een chemische peeling werkt puur aan de oppervlakte van de huid.
De resurfacing peeling werkt tevens dieper in het weefsel. pH Formula (verschillende PH waarden bij elkaar gesorteerd middels een speciale formule) zorgt voor een speciale op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Dat is “resurfacing” : het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

* Anti ageing

De pH Formula Anti-verouderingspeeling stimuleert de cellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie, daarnaast verminderen de peelings fijne lijntjes en rimpels. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.

 * Pigmentvlekken/ en zwangerschapsmasker:

De anti-pigmentatiepeeling dringt diep door in de pigmentcellen van de huid. En zorgt voor een zachte maar effectieve vermindering van ongewenste verkleuring. Uw huidteint wordt aanmerkelijk egaler.

* Acne

De acnepeeling breng uw acne snel onder controle. Verstopte poriën en huidverkleuring worden spectaculair verminderd. Ook verkleinen de peelings het risico op littekenvorming in de toekomst.

* Couperose en rosacea:

De peeling maakt de gevoelige, rode en dunne huiden sterker en dikker

Hoe werkt het?

Voorafgaand op de behandeling krijgt u een intakegesprek waarin wordt bepaald welke huidprobleem u wilt aanpakken en welke peeling het meest geschikt is.
Na dit uitgebreide consult krijgt u van ons wat huiswerk mee: thuis bereidt u uw huid 2 weken voor met een serum waarin dezelfde werkstoffen zijn verwerkt als in de peeling. Op deze manier bouwt uw huid weerstand op. Ook na de behandeling gebruikt u thuis 2 weken lang speciale producten van het merk pH Formula.

Resultaat

Dezelfde dag van de behandeling ziet uw huid er heel mooi en strak uit. Na 2 tot 3 dagen ontstaat een lichte vervelling. U hoeft voor deze vervelling niet thuis te blijven; u kunt gewoon naar uw werk. Na een week ziet u het resultaat van de peeling. Hierna heeft uw huid nog 2 weken nodig om het probleem van binnenuit op te lossen. De peeling wordt na 3 weken herhaald. Het advies is om 4-6 peelings om de 3 weken te ondergaan voor het beste resultaat. Let wel, dit kan maar 1 keer per jaar! Na een kuur volstaat een behandeling om de 3 maanden voor het behouden van het resultaat.

Consult
Voor informatie over de behandeling kunt u een afspraak maken voor een eerste gratis consult. Dit consult duurt ongeveer een half uur; er wordt dan een huidanalyse gemaakt en er wordt samen met u een behandelplan opgesteld. U krijgt dan ook een duidelijk overzicht van de kosten. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

Wat doet het

Uw huid wordt sterker, stralender en ziet er jonger uit. De huidpeelings leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid. De peelings zijn pijnloos en niet irriterend. Na de behandeling hoeft de huid zich niet te herstellen; er treedt nauwelijks roodheid op en de huid schilfert weinig. Al na de eerste behandeling zal uw huid er frisser, zachter en gezonder uitzien

PH Formula

A.G.E.

A.G.E.

Huidveroudering is een proces dat veel eerder begint dan we denken. Huidveroudering begint al bij ongeveer 25 jaar. De eerste tekenen zijn een vochtarme huid, waarna al snel het collageengehalte in de huid afneemt. Het gevolg is dat de huid volume verliest en rimpels vertoont. Wil je huidveroudering vertragen en een jongere huid? Boek maar een afspraak en ervaar het verschil.

M.E.L.A.

M.E.L.A.

Al meer dan 2 miljoen mensen binnen Nederland hebben te maken met hyperpigmentatie. Overmatige pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven. Vaak wordt dit als storend ervaren. Wil je een egale huidskleur zonder pigmentvlekken? Boek maar een afspraak en ervaar het verschil.

A.C.N.E.

A.C.N.E.

Acne is een huidprobleem dat vanaf de pubertijd bij alle leeftijden kan voorkomen. Door een overschot aan mannelijke hormonen kan zowel bij mannen als vrouwen acne ontstaan. De talgklier raakt ontstoken door de acne-bacterie. Het gevolg is een puist, die uiteindelijk zelfs littekens kan geven. Acne komt voor over het hele lichaam. Wil je ook een schone, zuivere huid zonder puistjes en mee-eters? Boek maar een afspraak en ervaar het verschil.

C.R.

C.R.

Een chronisch rode huid kan behoorlijk vervelend zijn. Dit kan komen door couperose of verbranding. Ook kan de huid rood aanzien door een bacteriële verstoring. Deze aandoening wordt vaak met zware medicatie behandeld, waardoor de weerstand van de huid achteruit gaat. Wil je een directe en minder schadelijke behandeling, dan is de CR Resurfacing iets voor jou!Boek maar een afspraak en ervaar het verschil.

Onze merken: