Over Anna

Anna, schoonheidsspecialiste en de initiatiefnemer van Bij-Anna, is vanaf 2005 werkzaam in de schoonheidsbranche. Zij oefent haar vak met liefde en passie uit en onderscheidt zich door haar toegankelijkheid en het stapje extra dat zij áltijd voor haar klanten doet. Persoonlijke aandacht en een resultaatgerichte manier van werken kenmerken haar werkwijze.

Gespecialiseerd in het verbeteren van de huid

Door haar jarenlange ervaring en passie voor het vak besloot zij zich te richten op huidverbetering. Dit was het uitgangspunt voor haar haar schoonheidssalon Bij Anna in Leiderdorp. Anna volgde diverse opleidingen op het gebied van schoonheid en huidverbetering (acné, pigmentvlekken, permanente ontharing, huidverjonging) en specialiseerde zich in het verbeteren van de huid  met name behandelingen  behandelingen waarbij resultaat geboekt wordt en hardnekkige huidproblemen verholpen worden.

Anna werkt met professionele apparatuur. Zij maakt uitsluitend gebruik van cosmeceuticals in plaats van cosmetica. Cosmeceuticals zijn producten die gecombineerd cosmetisch en farmaceutisch zijn. Deze producten zorgen ervoor dat de huid zelf aan het werk gaat en zichzelf gaat herstellen. In combinatie met diverse peelings worden geweldige resultaten bereikt en geeft Anna u ‘uw babyhuidje weer terug’.

Passie voor het verhelpen van huidproblemen

Schoonheidsspecialiste Anna: “Ik ben deze schoonheidssalon gestart vanuit een passie voor het werken met mensen en verwennen van mensen. Nu wil ik mijn talent graag gebruiken om mijn klanten van vervelende huidproblemen zoals acné of pigmentvlekken af te helpen. Ik vind het belangrijk om klanten een vertrouwd gevoel te geven en een stapje extra te geven.

Hoe leuk is het om de klanten te helpen met huidverbetering en ontspannen ervaring te laten beleven. Iedere dag is voor mij een feestje!