VPL:Permanent Ontharen

is de snelle, veilige en voordelige permanente ontharingsmethode van Bij-Anna. VPL is de nieuwste, meest veilige manier om te ontharen. VPL is snel en zeer effectief.

Vroeger was er laser, de verbeterde versie heet IPL (Intense Pulsed Light). De allernieuwste methode, de derde generatie, heet VPL (Variable Pulsed Light). VPL is zo precies, dat alle energie werkelijk in het haarzakje terecht komt. De omliggende huid wordt zo gespaard en oververhitting, zoals bij Laser en IPL, wordt voorkomen. De VPL werkt op een variabele golflengte van 610 – 950 nanometer.

VPL werkt bij vrijwel iedereen. De VPL behandelt bijna alle haar- en huidtypen. Zowel een donkere huid als lichte haren hebben wel wat meer behandelingen nodig. Een behandeling kan alleen als het haar pigment bevat.
Voor zover bekend, is deze behandelmethode zeer langdurig dan wel definitief.
Haar groeit in 3 verschillende fasen. Alleen haren die zich in de groeifase bevinden (30 %) kunnen behandeld worden. Om echt alle haartjes te verwijderen, ook de haartjes die zich in de rustfase of overgangsfase bevinden, zijn 6 – 8 behandelingen nodig (met een tussenpose van telkens 4 tot 8 weken).
Na de behandeling valt de haar na 1 – 3 weken uit en groeit er geen nieuwe haar meer terug.

Afspraak Maken

Bij Anna werken we alleen op afspraak. Afspraken kunnen worden gemaakt via onze online afspraakplanner of via het telefoonnummer

06 268 934 22 (whats app/ telefoon/ sms) en online of via Facebook.

Behandelingen die niet minstens 24 uur van te voren worden afgezegd worden in zijn geheel in rekening gebracht.

Maak nu een afspraak!

 Online afspraak maken