Wat is Me Line?

De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel.

De behandelingen zijn makkelijk in gebruik en geven snelle en effectieve resultaten die zijn bewezen door zowel ” in vitro” als ” in vivo” onderzoek.

 

Hoe werkt het?

De actieve ingrediënten beïnvloeden de doorlaatbaarheid en polariteit van de huid. De hoornlaag wordt verdund en de huidbarriere wordt gereset waardoor deze optimaal functioneert. De huid zal zich opnieuw hydrateren en wordt voorbereid op de verhelderende behandeling.

Het ontstaan van pigmentvlekken heeft diverse lichamelijke oorzaken en factoren waaronder esthetische pigmentverschuivingen. Ook is het erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste doseringen.