Prebiotica vs Probiotica vs postbiotica

In wezen zijn prebiotica “voedsel” voor onze goede bacteriën, terwijl probiotica juist ‘levende’ gezonde bacteriën zijn.

Postbiotica zijn de afvalstoffen van bacteriën en deze afvalstoffen staan centraal  in de functie van het immuunsysteem van de huid en bieden ontstekingsremmende reacties.

Prebiotische werking voor een probiotisch effect

Dr K Dermal Health Care is een medi-cosmeceutisch merk, dat als pionier in de wetenschap achter optimale gezondheid van de huid staat.

Het assortiment bestaat uit een unieke mix van actieve producten, die een gevoelige huid helpt te voorkomen, effectief herstelt en voor een optimale huidgezondheid zorgt. De premium serums behandelen de belangrijkste huidproblemen, zoals acne, hyperpigmentatie, veroudering en een gevoelige huid.

Alle producten in het assortiment zijn bedoeld om de microbiële en fysieke barrièrefunctie van de huid te verbeteren, waardoor de huid wordt versterkt. Vooral voor mensen die in een vervuild milieu wonen.

Dit assortiment heeft een prebiotische aanpak, omdat het de groei van de nuttige bacteriën met ontstekingsremmende eigenschappen verhoogt. Daarnaast heeft het ook prebiotische effecten, omdat het de barrièrefunctie, het immuunsysteem en de microbiotica-balans versterkt.

  • De producten geven de juiste balans in de microbiotica van de huid.
  • Geeft de juiste balans van lipiden, aminozuren, koolhydraten en vitaminen aan de huid.
  • Versterkt de samenhang van huidcellen en versterkt zo de huid barrière.
  •  Zorgt ervoor dat goede bacteriën zich makkelijker de keratinocyten hechten dan schadelijke stoffen.
  • Helpt het immuunsysteem van de huid te verbeteren en verbetert de huid barrière.
  •  Verhoogt de weerstand van de huid tegen aanvallen door vrije radicalen.

Ben je geïnteresseerd in deze unieke merk, boek maar HIER  een vrijblijvende SKIN CHECK