Natural Face Lifting (Massage)

Het is een feit dat met de leeftijd het niet genoeg is om gewoon de huid enkel te hydrateren en te voeden, het is een must om de uitwisselingsprocessen in weefsels op een dieper niveau te activeren. Het probleem bevindt zich iets dieper, namelijk in de spieren, het is hun “toning” die de effectiviteit van de gezichtsprocedure bevordert. De Sculptural Facial Massage is een anti-zwaartekrachtmethode ontworpen om het gezicht op te tillen, de spieren te versterken, de vorm te corrigeren en onnodige verzakking te voorkomen. Deze techniek is ontwikkeld door de Israëlische schoonheidsspecialist en massagetherapeut Yakov Gershkovich, en bereikte snel wereldwijde populariteit. De Sculptural Facial Massage-techniek doet precies wat het zegt. In feite wordt de therapeut een bekwame beeldhouwer die het gezicht van de cliënt vormt, problematische gebieden corrigeert en ideale, jeugdige lijnen creëert.

De sleutel tot succes van de methode ligt in de gelijktijdige focus op twee verschillende fasen: sculpturaal en in de bindweefsel. Tijdens de sculpturale fase beeldhouwt de therapeut het gezicht letterlijk opnieuw, waarbij alle buitensporigheden worden verwijderd: dubbele kin, gezwollen en hangende wangen en oogleden, hangende mondhoeken, rimpels tussen de wenkbrauwen, enz. De bindweefselfase wordt uitgevoerd via de mondholte met behulp van bijzonder dunne sterielhandschoenen. De spieren worden in korte sessies aangepakt door verschillende methoden, en de cliënt heeft het gevoel dat zijn gezicht van binnenuit gevuld is. Het combineren van deze technieken leidt tot een effectieve niet-chirurgische facelift en, nog sterker, is op zichzelf een natuurlijk proces om een ​​nieuw gezicht te vormen en natuurlijke verjongingsmechanismen te activeren.Je kunt genieten en profiteren want met slechts één behandeling is er echter een ultiem effect en zou je meer baat hebben bij een aantal behandelingen in kuurvorm.

Voordelen van Natural Facial Massage:

 • Voorkomt spierspasmen
 • Stimuleert de fibroblastcellen om een ​​betere kwaliteit en kwantiteit van natuurlijk collageen en elastine te produceren
 • Voorkomt mimische rimpels en verslapping
 • Verbetert de spiertonus-verbetert de teint
 • Elimineert zwellingen, onder oogzakken en donkere kringen
 • Elimineert anti-zwaartekracht ptosis (hangend bovenooglid)
 • Herstelt de contouren van de nek, kin en wangen
 • Accentueert de jukbeenderen
 • Elimineert blokkades, stress en angst

 De prijzen:

Reinigen, Natural Face Lifting massage en dagcrème 30 min.   €55,-

Reinigen, peelen, Natural Face Lifting massage masker of ampul 45 min.    € 72,-

Collagen Booster

Anti-Wrinkle Treatment

Een intense bindweefselmassage, door zijn intensiteit ontstaat extra activiteit in de onderste huidlaag. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en elastine vezels versterken, we zien onmiddellijk resultaat, rimpels vervagen en de huid verstrakt.

Hoe werkt dat:

De reactie van de huid brengt extra activiteit in het betrokken weefsel:

 1. De huid krijgt een stimulatie van de collageen aanmaak en versterking van de elastine vezels wat zich toont in het vervagen van rimpels
 2. Het spierweefsel reageert met een contractie van de spier wat leidt tot een tonus verhoging van de spier met als resultaat een liftend effect in het gelaat, contour-vorming.
 3.  Het botweefsel wordt gestimuleerd, verhoogde stabiliteit, vastheid te creëren en verhoogd de bot aanmaak.

De Collagen Booster werkt het beste in een kuur

De Collagen Booster behandeling duurt slechts 30 minuten, kan afzonderlijk worden aangeboden of in combinatie met andere gelaatsverzorgingen of apparatuur.

 De prijzen:

Reinigen, Collagen Booster massage en dagcrème 30 min.   €47,-

Reinigen, peelen, Collagen Booster massage masker of ampul 45 min.    € 65,-

Reinigen, combinatie Tone & Collagen Booster en crème 55 min.      € 75,-

Reinigen, peeling, Combinatie Tone & Collagen Booster, ampul of masker    €95,-

Een kuur van 5 behandelingen met reiniging en dag crème       €180,-

Een kuur van 5 behandelingen met reiniging, peeling, masker of ampul    €315,-

Tone Booster

Shaping contours and beauty for one day

Tone Booster is een spiertonus verhogende techniek met een directe resultaat,

LITTEN EN OPENEN VAN GELAATSCONTOUREN

De huid die vast zit aan onze gelaatsspieren, reageert hier zeer goed op. Gelaatscontouren worden gelift,  oog contouren openen met als resultaat een onmiddellijke opening in het gelaat.

Hoe werkt dat:

Tijdens de behandeling komt er door de massage handgrepen telkens een rek op het huidweefsel en het spierweefsel, een druk op het botweefsel. De actie creëert een onevenwicht in het weefsel, daarop reageert dit weefsel met een reactie.

De reactie van de huid brengt extra activiteit in het betrokken weefsel:

 1. De huid krijgt een stimulatie van de collageen aanmaak en versterking van de elastine vezels wat zich toont in het vervagen van rimpels
 2. Het spierweefsel reageert met een contractie van de spier wat leidt tot een tonus verhoging van de spier met als resultaat een liftend effect in het gelaat, contour-vorming.
 3.  Het botweefsel wordt gestimuleerd, verhoogde stabiliteit, vastheid te creëren en verhoogd de bot aanmaak.

De Tone Booster werkt het beste in een kuur

De Tone Booster behandeling duurt slechts 30 minuten, kan afzonderlijk worden aangeboden of in combinatie met andere gelaatsverzorgingen of apparatuur.

 De prijzen:

Reinigen, Tone Booster massage en dagcrème 30 min.     €47,-

Reinigen, peelen, Tone Booster massage masker of ampul 45 min.   € 65,-

Reinigen, combinatie Tone & Collagen Booster en crème 55 min.       € 75,-

Reinigen, peeling, Combinatie Tone & Collagen Booster, ampul of masker     €95,-

Een kuur van 5 behandelingen met reiniging en dag crème          €180,-

Een kuur van 5 behandelingen met reiniging, peeling, masker of ampul      €315,-

Cupping Massage

Cupping massage heeft een intense dieptewerking, waarbij het bindweefsel gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de aanmaak van collagene en elastinevezels gestimuleerd. Collageen geeft stevigheid en elastinevezels veerkracht en soepelheid aan de huid,zorgt voor een heel sterke doorbloeding in je huid waardoor warm, zuurstofrijk bloed, gevuld met voedingsstoffen naar het oppervlak van je huid wordt gezogen. Op deze manier haal je het beste uit jezelf.

Vetophopingen en verklevingen worden losgemaakt en het vacuüm onder de cup trekt de afvalstoffen uit de spieren en weefsels. Het effect van de massage is te vergelijken met een bindweefselmassage en werkt zeer ontspannend en zorgt voor een betere doorbloeding.
Ook de cellulitis te verhelpen.