Bij Anna is geregistreerd en gekwalificeerd als ACNE SPECIALIST.
Checkt u polis bij de zorgverzekeraar, want de behandelingen zijn te declareren en het bedrag wat u terug krijgt hangt van uw polis af, informeert u goed bij de verzekeraar en laat me u helpen .

Acne

is een huidaandoening, waar al veel over geschreven is en komt het meest voor op het gezicht, de kaaklijn, de haargrens, de schouders en de rug.

De huid met een acne probleem heeft vaak last van verstopte poriën, black heads, white heads, pustels, roodheid en pijnlijke ontstekingen. De oorzaak van acne is niet altijd te herleiden, jonge mensen in de pubertijd hebben meer last van puistjes of acne, invloed van hormonen en of erfelijke belasting kan hierin een rol spelen, een verhoogde talgafscheiding, een verdikte hoornlaag en een verminderde doorbloeding zijn vaak kenmerken van een vette huid en/of acne probleem.

Over het algemeen zullen de acne problemen afnemen na de puberteit of na een aantal jaren.
Er zijn uitzonderingen bij acne aandoeningen die helaas tot op latere leeftijd voor problemen kunnen zorgen. De huidverzorgingsspecialiste zal na een intake en grondige huiddiagnose een behandelplan/advies opstellen.

Wij hebben de mogelijkheid om acne goed te behandelen met milde en krachtige behandelmethoden.

Intakegesprek (zeer belangrijk en geheel gratis)

Tijdens het intakegesprek wordt een Skin Check uitgevoerd om rekening te houden met de conditie van de huid, ook je wensen en verwachtingen van de behandelingen. Er wordt ook uitgebreid uitgelegd over do’ s en don” ts en samenstelling van de behandelingen.

Na het gesprek weet je precies waar je aan toe bent en wat je te wachten staat.

Bij Anna wordt behandeld bijna al de Acne problemen en we kunnen je helpen. Wil je weten hoe? Boek dan HIER een SKIN CHECK Bij Anna

Schuif hier met het pijltje om het verschil te zien Voor en Na